Ticketmaster ha estat operant al nostre país des de 2006, quan va entrar al territori espanyol adquirint la companyia que llavors encapçalava la venda d'entrades al nostre país. Mundialment reconeguda com la líder indiscutible en el negoci del ticketing, Ticketmaster inverteix constantment en innovació tecnològica i es compromet a oferir un servei de primera classe en tot el sector de l'entreteniment en viu. 

Des del seu llançament al territori nacional com Ticketmaster, i des de 1995 com Tick Tack Ticket, la companyia ve oferint les solucions de venda d'entrades, comerç electrònic i control d'accessos més completes i avançades del nostre país. Amb més de 10.000.000 milions d'entrades venudes a l'any – incloent cinema, concerts, festivals de música, teatre, esport i atraccions – Ticketmaster ofereix als seus clients un accés privilegiat als millors serveis de ticketing i gestió de taquilles.

CONEIX EL NOSTRE EQUIP

César Blanca
Director de Ventas

Porto 15 anys treballant en aquest negoci, de Tick Tack Ticket a Ticketmaster. Sóc llicenciat en economia i diplomat en ciències empresarials. Venia d'un sector aliè totalment a aquest, al tipus de persones amb la qual treballem. I, ara com ara, atrapat i sense possibilitat de sortida d'aquest meravellós món i per aquests venedors de somnis i il·lusions amb els quals ens relacionem: els promotors d'espectacles.

Manuel Moreno
Departamento de Ventas

Born to Be Wild, Highway to Hell, Impossible Germany, Run to the Hills, Never Let Me Down Again, I Wanna Be Sedated, Jubilee Street, I Walk the Line, There Is a Light That Never Goes Out, Holidays in the Sun, Suspicious Minds, Friday I´m in Love, My Way, Superstition, Blue Monday, Scary Monsters (And Super Creeps), Gone Daddy Gone, Walking on the Wild Side, The One I Love, Here Comes Your Man... ¡¡¡I Love Rock And Roll!!!

Verónica Abril
Departamento de Ventas

Sóc responsable de comptes d'Andalusia i Murcia i per la meva feina estic sempre en contacte amb els promotors d'aquestes zones. Si Andalusia no té rival en alguna cosa és en el món de la música. Aquesta terra que tant estimo pot enorgullir-se d'algunes de les veus més aclamades del panorama musical internacional i, com a bona andalusa, em desvisc per la música. Per això gaudeixo tant de la meva feina!

Luis Méndez
Departamento de Ventas

Porto 8 anys en la companyia desenvolupant la captació de nous clients en música, teatre i esports i comunicant les nostres noves estratègies de negoci. La meva zona de prospecció és pràcticament tota Espanya excepte Catalunya i Comunitat de Madrid. Quan el meu fill tenia 11 anys em va dir “papà, tens el millor treball del món”, i estic absolutament d'acord amb ell; la meva major motivació és fer possible que la gent sigui feliç gaudint dels seus artistes preferits.

Carles Rius
Departamento de Ventas

Després de 15 anys en la companyia i molts altres vinculat al sector, participant dels èxits dels nostres benvolguts promotors i sofrint també amb els seus problemes, seguim aquí al capdavant de la carrera amb la mateixa il·lusió i amb la seguretat de jugar en el millor equip. Tot comença per amor a la música; els primers concerts en els ‘70, Iggy and The Stooges sempre en la meva memòria, primer ajudant el meu amic promotor en els ’80 i després treballant ja de forma professional. 

Josep Maria Llorens
Departamento de Ventas

Llevo 11 años en la compañía, al principio como Responsable de Música y actualmente como Responsable de Recintos. En 1993, cuando trabajaba en el Departamento de Marketing de la Villa Olímpica de Barcelona, organicé mi primer ciclo de conciertos y fue como montarse en una montaña rusa. Desde entones mi trabajo siempre ha estado relacionado con la música y el ticketing.

Ricardo Nistal
Departamento de Ventas

La música es mi gran pasión y ayudar a resolver problemas la otra. Me inicié en el vibrante mundo de la música independiente a finales de los 90 como músico. He publicado 5 álbumes y los que te rondaré morena. Conozco de primera mano las dificultades a ambos lados de esta maravillosa industria, sin olvidar que al final lo importante es satisfacer a personas. Como decían en aquella serie de la tele: "si ustedes tienen algún problema, no duden en contactarle!"

VERITABLEMENT INTERNACIONAL – DEDICADAMENT LOCAL

Des de 2006 Ticketmaster Espanya forma part de la xarxa de Ticketmaster Internacional. Operem en 20 països diferents a través dels nostres sites de comerç electrònic, servint a més de 230 milions de clients a l'any. Interactuem amb aproximadament un milió de fans tots els dies a través de les nostres múltiples plataformes de xarxes socials i, a tots aquells seguidors fascinats per la nostra àmplia oferta d'entreteniment en viu, els atenem en més de 4.000 punts de venda. Els nostres més de 400 professionals d'Atenció al client han atès en els 12 centres de contacte amb els quals comptem amb 1,6 milions de fans només aquest any.

Ticketmaster és una empresa de Live Nation Entertainment, Inc.

Sobre Live Nation

Live Nation Entertainment (NYSE-LYV) és la major companyia d'entreteniment en viu del món, amb cinc línies de negoci: promoció de concerts i administració de recintes, patrocini, venda d'entrades, solucions de comerç electrònic i gestió d'artistes. Live Nation busca innovar i millorar l'experiència de l'entreteniment en viu per a artistes i fans: abans, durant i després de l'esdeveniment.
En 2009 Live Nation va vendre 140 milions d'entrades, va promoure 21.000 concerts, es va associar amb 850 patrocinadors i va rebre una mitjana de 25 milions d'usuaris únics mensuals a les seves pàgines de comerç electrònic. Per obtenir informació addicional, visita www.livenation.com/investors.