Ticketmaster ha arribat a un acord amb MonsoSonoro per a la venda de la gira de Sidonie i de futurs concerts en exclusiva. Després de participar en alguns dels millors festivals en els últims mesos, el trio barceloní s'acomiada de "Sierra y Canadá" amb una gira que els portarà per ciutats de tota Espanya i que comptarà amb la col·laboració de la revista de música independent en la venda de les entrades.

A través de la web de MondoSonoro, que compleix en aquest mes d'octubre els seus 21 anys de vida, es realitzaran d'ara en endavant prevendes exclusives i se'ls donarà l'àmplia exposició i visibilitat que aporta una de les revistes de referència en el sector musical a Espanya. Newsletter, xarxes socials, banners a la web, i també notícies i destacats en la revista física són alguns dels suports de MondoSonoro on apareixeran promocionats aquests concerts.

More news

15/10/15

Manolo García. Gira en exclusiva

Després de la seva última gira en teatres, Manolo García torna als grans escenaris del territori nacional a partir de la propera primavera.

13/10/15

Muse. Èxit de vendes

Tal com informa Live Nation, les entrades pels dos concerts de Muse es van esgotar en tan sols dues hores.