Després de la seva última gira en teatres, Manolo García torna als grans escenaris del territori nacional a partir de la propera primavera. Ticketmaster, gràcies a la seva capacitat de distribució i abast, ha estat designada com a operador de venda d'entrades en exclusiva.

manolo garcia

La gira de presentació de “Todo es Ahora” està sent tot un èxit de vendes i els diferents concerts ocupen els llocs del Top 10 d'esdeveniments més venuts a Ticketmaster des fa gairebé un mes quan la gira va sortir a la venda.Aquestes són algunes de les principals accions que hem realitzat per promocionar la venda en exclusiva de Manolo García:

• Venda exclusiva i gestió integral de la gira, que comença amb 6 ciutats i s'anirà ampliant properament.

• Marca blanca per www.manolo-garcia.com/conciertos/, amb un procés de compra totalment integrat en el qual el client accedeix a una pàgina personalitzada amb el look & feel de l'artista des de la seva mateixa pàgina web.

• Control d'accessos implementat en tots els recintes

• Top 10 en vendes des de la sortida a la venda el 22 de setembre

• Campaña de màrqueting amb bàners i skins a la web, enviament de newsletters exclusives, accions promocionals en xarxes socials, cartelleria en centres com fnac, Carrefour i Halcon i promoció als portals de venda d'entrades de fnac, Carrefour, Halcon i Media Set, entre d’altres.

More news

13/10/15

Muse. Èxit de vendes

Tal com informa Live Nation, les entrades pels dos concerts de Muse es van esgotar en tan sols dues hores.

09/10/15

Entrades Platinum. Consolidació de la marca

Aquestes són algunes de les dades que han fet que el llançament de la marca Platinum hagi estat tot un èxit: